Kesä lähestyy ja olemme iloisia, että voimme esitellä joukon uusia kesäkursseja!

Voitte tutustua koko kurssitarjontaan sivulla “Kurssit”, mutta tässä alla hieman tiivistettyä tietoa mitä tuleman pitää:

Heti juhannuksen jälkeisenä viikkona musikaaleja Lontoossa opiskellut Martin Segerstråle tekee laulajille suunnatun syväsukelluksen musikaalien maailmaan.

Lisätietoja (toistaiseksi ruotsin kielellä) kurssistä löytyy täältä (kurssin pääkieli on ruotsi, mutta kaikki mukaan vaan!): 

Musikal 25.6-1.7.2018

Heinäkuun toisena viikkona on tarjolla lyhyempiä ja pitempiä perinnepurjehdukseen (talonpoikaispurjehdus) liittyviä päivätapahtumia.

Perinnepurjehdusviikkona 9.-15.7 järjestämme myös kaksi kesäkurssia: valokuvausta ja pelejä/pelisuunnittelua.

Ruotsinkielinen valokuvauskurssilla opettajana on valokuvaaja Niklas Gerkman ja jos olet kiinnostunut valokuvauksesta, mutta haluaisit uusia ideoita ja vinkkejä ammattilaiselta, niin tämä on ehdottomasti sinua varten (samalla saa myös pienen kielikylvyn!). Teknisen puolen lisäksi kurssin aikana tulee olemaan monia mahdollisuuksia valokuvaukseen opastetuilla luontoretkillä lähiympäristössä.

Peleistä kiinnostuneet hoi! Peliekspertti Klas Swanljung johdattaa osallistujat pelien ihmeelliseen maailmaan ja tämä kurssi kiinnostaa varmasti myös heitä, jotka haluaisivat lisää tietoa siitä, miten erilaisia pelejä tehdään. Kurssi käsittelee pelejä aina lautapeleistä mobiili- ja tietokonepeleihin ja keskustelujen ja workshopien kautta tulee paljon uusia näkemyksiä aiheeseen, joka on monelle hyvin rakas harrastus.

Näiden kahden kurssien tiedot julkaistaan ihan lähiaikoina!

Nähdään Houtskarissa!