Koronaviruspandemia vaikuttaa edelleen Saaristokoulun toimintaan. VSSHP:n ja AVI:n voimassa olevien suositusten ja määräysten johdosta aikuisten sisäharrastuksissa saa olla enintään 10 henkilöä. Tämä tarkoittaa sitä, että osa kurssitarjonnastamme, joka on suunnattu aikuisille ei voida toteuttaa vielä tänä kautena. Toivomme tilanteen muuttuvan normaaliksi vuonna 2022, jolloin voisimme jälleen tarjota kaikkia kursseja, mitä oli suunniteltuna kesälle 2021.

Lapsille ja nuorille suunnattu toiminta toteutetaan normaalisti, mutta erikoisjärjestelyin, jotta voisimme taata kaikkien terveyden parhaalla mahdollisella tavalla.

Saaristokoulun majoitustoiminta (B&B) jatkuu normaalisti, mutta erikoisjärjestelyin, jotta voimme taata kaikkien terveyden parhaalla mahdollisella tavalla.

Toivomme ymmärrystä tässä vaikeassa tilanteessa. Osallistujien terveys ja hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää, ja myös ottaen Houtskarin jokseenkin eristäytyneen sijainnin, niin suositusten ja määräysten seuraaminen tulee entistä tärkeämmäksi, jotta välttäisimme pienen saariyhteisön altistamista tartunnoille.

Toivotamme kaikille oikein hyvää kesää!