Sekatekniikkamaalauksen syyskurssi saaristossa 17.-19.9.2020

Kartta latautuu...

Pvm. / Aika
17.09.2020 - 20.09.2020
00:00 - 23:59

Paikka
Skärgårdsskolan

Kategoria(t)


Pitkä viikonloppu, maalauskurssi, syksyinen ulkosaaristo ja hyvä ruoka.

Työskentely perustuu sekä yhteiseen teemaan, että kunkin itse valitsemiin aiheisiin. Tutustutaan maalauksen kehittelyyn, pohdintaan sen muotoa, sisältöjä ja omiin lähtökohtiin eri teemojen puitteissa. Valitse perinteiset vesiliukoiset tekniikat tai rohkaistu maalaamaan sekatekniikoilla vesiliukoisin menetelmin havaintojen, intuition ja omakohtaisen tekemisen vuoropuheluna. Ohjelma on suunniteltu kevyesti, jolloin sitä voi joko toteuttaa tai työskennellä omavalintaisesti vapaana siitä. Luokkatilassa on mahdollista työskennellä itsenäisesti myöhäiseen iltaan saakka.

KURSSI SOVELTUU PARHAITEN JO AIEMMIN MAALAUSHARRASTUKSENSA ALOITTANEILLE.

Kurssilla sovelletaan esimerkiksi gesson ja akryylimediumien käyttömahdollisuuksia erilaisten kokeilujen ja kurssiteeman mukaisesti erilaisten jälkien tuottamisesta kerrosmaalaukseen eri materiaaleja, tekotapoja, näkökulmia ja ideoita käyttäen. Osana kurssin antia ovat myös yhteiset palaute- ja keskusteluhetket, sekä opettajan näyttämät
työnäytökset vaihe vaiheelta mm. kuvansiirrosta, monipuolisesta gesson käytöstä yhdistettynä akryyliin ja erilaisiin piirtimiin, kuten kyniin ja liituihin, sekä mediumien, binderin ja akryylimusteen käytöstä kokeellisiin monotypiakokeiluihin.

KÄYTETTÄVÄT MATERIAALIT:

Sekatekniikkakurssilla käytössä ovat mm. akryyli, akvarelli, gesso, tussi, erilaiset kynät, liidut ja hiili. Tarkemmat ohjeet materiaaleista ja ajankohtaisesta teemasta saat ennen kurssia toimitettavassa kurssikirjeessä. Kurssiaikana on myös mahdollisuus ostaa joitakin perustarvikkeita.

KURSSIHINTA:

220 euroa (sis.alv.) sisältää opetuksen (kuvataiteilija Seija Sainio), täysihoidon (majoitus, ateriat: aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala). Yhden hengen huoneesta lisämaksu 10€/ yö. Mukaan mahtuu 15 kurssilaista.

LISÄTIEDOT:

Seija Sainio p. 0400 572 179 tai sainio.seija@dnainternet.net

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET:

sainio.seija@dnainternet.net Saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen sekä noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua kurssikirjeen käytänteistä.

PAIKKA:

Houtskarin saari Paraisilla, Saaristokoulu, Näsgby, (bussilla Turun linja-autoasemalta molempiin suuntiin suoraan opistolle tai omalla autolla Saaristotietä Paraisilta Nauvoon, Korppooseen, Galtbyn kautta Houtskariin ja Näsbyyseen. Bussiaikataulut www.tlo.fi ja lautta-aikataulut www.finferries.fi tai tarkemmat ajo-ohjeet kurssikirjeessä.