Sekatekniikkamaalauksen syyskurssi saaristossa 19.-22.9.2019

Kartta latautuu...

Pvm. / Aika
19.09.2019 - 22.09.2019
00:00 - 23:59

Paikka
Skärgårdsskolan

Kategoria(t)


Pitkä viikonloppu, maalauskurssi, syksyinen ulkosaaristo ja hyvä ruoka.

Työskentely perustuu yhteiseen kurssikohtaiseen teemaan, johon jokainen voi rauhassa paneutua. Ohjelma on suunniteltu kevyesti, jolloin sitä voi joko toteuttaa tai työskennellä omavalintaisesti vapaana siitä. Luokkatilassa on mahdollista työskennellä itsenäisesti myöhäiseen iltaan saakka.

Kurssi sisältää ohjausta yksilölliseen, itsenäiseen työskentelyyn oman mieltymyksen mukaisesti. Valitse perinteiset vesiliukoiset tekniikat tai rohkaistu maalaamaan sekatekniikoilla vesiliukoisin menetelmin havaintojen, intuition ja omakohtaisen tekemisen vuoropuheluna.

KURSSI SOVELTUU VASTA-ALKAJISTA JO AIEMMIN MAALAUSHARRASTUKSENSA ALOITTANEILLE.

Kurssilla kerrataan tarvittaessa perusasiat niiden luonteen ymmärtämiseksi. Sovelletaan esimerkiksi gesson ja akryylimediumien käyttömahdollisuuksia erilaisten kokeilujen ja kurssiteeman mukaisesti erilaisten jälkien tuottamisesta kerrosmaalaukseen eri materiaaleja, tekotapoja, näkökulmia ja ideoita käyttäen.

Osana kurssin antia ovat myös yhteiset palaute- ja keskusteluhetket, sekä opettajan näyttämät työnäytökset vaihe vaiheelta mm. kuvansiirrosta, monipuolisesta gesson käytöstä yhdistettynä akryyliin ja erilaisiin piirtimiin, kuten kyniin ja liituihin, sekä mediumien, binderin ja akryylimusteen käytöstä kokeellisiin monotypiakokeiluihin.

KÄYTETTÄVÄT MATERIAALIT:

Sekatekniikkakurssilla käytössä ovat mm. akryyli, akvarelli, gesso, tussi, erilaiset kynät, liidut ja hiili. Tarkemmat ohjeet materiaaleista ja ajankohtaisesta teemasta saat ennen kurssia toimitettavassa kurssikirjeessä. Kurssiaikana on myös mahdollisuus ostaa joitakin perustarvikkeita.

KURSSIHINTA:

220 euroa (sis.alv.) sisältää opetuksen (kuvataiteilija Seija Sainio), täysihoidon (majoitus, ateriat: aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala). Yhden hengen huoneesta lisämaksu 10€/ yö. Mukaan mahtuu 15 kurssilaista.

LISÄTIEDOT:

Seija Sainio p. 0400 572 179 tai sainio.seija@dnainternet.net

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET:

sainio.seija@dnainternet.net Saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen sekä noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua kurssikirjeen käytänteistä.

PAIKKA:

Houtskarin saari Paraisilla, Saaristokoulu, Näsgby, (bussilla Turun linja-autoasemalta molempiin suuntiin suoraan opistolle tai omalla autolla Saaristotietä Paraisilta Nauvoon, Korppooseen, Galtbyn kautta Houtskariin ja Näsbyyseen. Bussiaikataulut www.tlo.fi ja lautta-aikataulut www.finferries.fi tai tarkemmat ajo-ohjeet kurssikirjeessä.