Kuvansiirron erikoiskurssi 24.-28.5.2018

Kartta latautuu...

Pvm. / Aika
24.05.2018 - 28.05.2018
17:00 - 13:00

Paikka
Skärgårdsskolan

Kategoria(t)


Mitä kaikkea kuvansiirrolla voikaan tehdä? Vapauta luovuutesi ja tule valokuvaajana astumaan maalauksen maailmaan, tai taidemaalarina miettimään valokuvan mahdollisuuksia yhteisellä kuvansiirron jatkokurssilla!

Kuvansiirron jatkokurssilla perehdymme syvällisemmin kuvansiirtoon ja sen mahdollisuuksiin sekä valokuvan, että maalauksen näkökulmista. Kurssin aikana on mahdollista valmistaa sekä suuri, että pienempiä kuvansiirtotöitä ja mm. erilaisia kollaaseja. Kurssilla perehdytään niin valokuvan, kuin maalauksen ja kuvansiirronkin tekniikkaankin. Unohtamatta sommittelua, ilmaisua ja aiheen käsittelyä.

Mukana opettamassa ja ohjaamassa ovat sekä valokuvauksen opettaja, Maria Lukala, että maalauksen opettaja Seija Sainio. Siirtoon tarkoitettuja kuvia voi ottaa mukaan kotoa, sekä digitaalisena, että valokuvana tai valokuvata paikan päällä. Laserilla tulostettuja kuvia siirretään käyttäen binderiä ja gessoa. Lisäksi maalauksessa käytössä ovat akryllit, akvarellit yms.

Kuvia on mahdollista tulostaa laserilla paikan päällä hintaan 20 centtiä kpl ja tarvikepakkaus kahteen A2 kokoiseen kuvansiirtoon maksaa 20 euroa. Lisäksi kurssilla on kurssikauppa, jossa on myynnissä erilaisia tarvikkeita.

KURSSIHINTA: 275 euroa (sis.alv.) sisältää opetuksen (kuvataiteilijat Seija Sainio ja Maria Lukala), täysihoidon (majoitus, ateriat: aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala). Yhden hengen huoneesta lisämaksu 10€/ yö. Mukaan mahtuu 25 kurssilaista.

LISÄTIETOJA: Valokuvaus: Maria Lukala p.0400 484 142 kotisivu: www.mariapuu.com sähköposti: mariapuu@hotmail.com
Maalaus: Seija Sainio puh: 0400 572 179 sähköposti: sainio.seija@dnainternet.net kotisivu: www.seijasainio.fi 

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT: Seija Sainio puh: 0400 572 179 sähköposti: sainio.seija@dnainternet.net

PAIKKA: Houtskarin saari Paraisilla, Saaristokoulu, Nässby, (bussilla Turun linja-autoasemalta molempiin suuntiin suoraan opistolle tai omalla autolla Saaristotietä Paraisilta Nauvoon, Korppooseen, Galtbyn kautta Houtskariin ja Näsbyyseen (bussiaikataulut www.tlo.fi ja lautta-aikataulut www.finferries.fi tai tarkemmat ajo-ohjeet kurssikirjeessä).