Kokeileva sekatekniikkamaalaus, jatkokurssi 11.-19.8.2018

11.08.2018 - 19.08.2018

KOKEILEVA SEKATEKNIIKKAMAALAUS, jatkokurssi 11.-19.8.2018

Kokonainen viikko aikaa maalata, kesä, ulkosaaristo ja hyvä ruoka.

Kesäinen kurssi jo jonkin verran piirtäneille tai maalanneille kuvataideharrastajille henkilökohtaisen maalaustyylin ja ilmaisutavan eteenpäin viemiseksi. Etsimme niitä kokeellisen sekatekniikkamaalauksen kautta näkökulmia, aiheita, materiaaleja, tekotapoja ja ideoita vaihtamalla. Suunnitelmana on hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti ympäristöä maisemineen, rakennuksineen ja valaistuksineen.

Kurssilaiset työskentelevät omien tavotteidensa ja lähtökohtiensa mukaisesti maalaten, piirtäen tai sekatekniikoilla. Työskentely perustuu kaikille yhteiseen kurssikohtaiseen teemaan. Se sisältää useita pienempiä harjoituksia, sekä niiden rinnalla hitaammin, kerrosmaalauksena toteutettavan aiheen. Jokainen voi rauhassa paneutua maalaamiseen sään mukaan sisällä tai ulkona. Ohjelma on suunniteltu kevyesti, jolloin sitä voi joko toteuttaa tai työskennellä omavalintaisesti vapaana siitä. Aamuisin käymme läpi päivän teemaa. Opetustuntien jälkeen luokkatilassa on mahdollista työskennellä itsenäisesti myöhäiseen iltaan saakka.

KOKEILE, MITÄ KAIKKEA VESILIUKOISIN MENETELMIN VOI TEHDÄ!

Ohjaus painottuu yksilölliseen työskentelyyn kokeellisesti havaintojen, intuition ja omakohtaisen tekemisen vuoropuheluna ja tukee kurssilaisten omia valintoja. Osa kurssin antia on myös yhteiset palaute- ja keskusteluhetket, saaren muihin osiin suuntautuva retki sekä opettajan näyttämät työnäytökset vaihe vaiheelta mm. kuvansiirtoa, monipuolista gesson käyttöä yhdistettynä akryyliin ja erilaisiin piirtimiin sekä kokeellisiin monotypiakokeiluihin.

KURSSIHINTA: 495 euroa (sis.alv.) sisältää opetuksen (kuvataiteilija Seija Sainio), täysihoidon (majoitus, ateriat: aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala). Yhden hengen huoneesta lisämaksu 10€/ yö. Mukaan mahtuu 15 kurssilaista.

LISÄTIETOJA: Seija Sainio p. 0400 572 179 tai sainio.seija@dnainternet.net

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET: sainio.seija@dnainternet.net Saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen sekä noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua kurssikirjeen käytänteistä.

PAIKKA: Houtskarin saari Paraisilla, Saaristokoulu, Nässby, (bussilla Turun linja-autoasemalta molempiin suuntiin suoraan opistolle tai omalla autolla Saaristotietä Paraisilta Nauvoon, Korppooseen, Galtbyn kautta Houtskariin ja Näsbyyseen. Bussiaikataulut www.tlo.fi ja lautta-aikataulut www.finferries.fi tai tarkemmat ajo-ohjeet kurssikirjeessä.

www.seijasainio.fi