Bed & Breakfast Houtskarissa

Saaristokoulu – Bed & Breakfast tarjoaa edullista majoitusta luonnonkauniilla Houtskarin saarella. Sijaitsemme keskeisellä paikalla lähellä Houtskarin kirkkoa (n.400m), vierasvenesatamaa ja kylän keskustaa (n.600m) ja yleistä uimarantaa (n.250m). Tänne pääset vaivatta sekä autolla, bussilla, veneellä, pyörällä tai ehkä vaeltaen tai kanootilla soutaen.

Bed & Breakfast majoituksemme toimii koulun tilavissa asuntoloissa, joissa majoitus 1-2 hengen huoneissa tai suuremmissa perhehuoneissa.
Yhteiskäyttöiset WC:t/suihkut, jotka sijaitsevat lähellä majoitushuoneita käytävän varrella.
Meillä ei ole huoneita, joissa olisi omat WC:t tai suihkut.

Yöpymismökit tunnelmallisissa pikkumökeissä, jotka ovat jaettu kahteen pieneen, noin 7 neliömetrin kokoiseen huoneeseen. Mökkihuoneessa on kaksi kerrossänkyä, joissa tilaa siis jopa neljälle yöpyjälle, ei kuitenkaan useammalle, sillä lisävuoteille ei ole ylimääräistä tilaa pienessä mökissä.
Mökeissä varustuksena sähköpistokkeet, valaistus ja sähköpatterilämmitys.
Yhteiskäyttöiset WC:t/suihkut mökkien vieressä olevassa rakennuksessa.

Meillä aamiainen kuuluu aina hintaan kesäkaudella ja monipuolinen aamiaiskattaus Saaristokoulun ruokasalissa on tarjolla päivittäin noin klo 8-9 ellei muuta ilmoiteta.
Koronapandemian vuoksi aamiaistarjoilut hoidetaan rajoitusten ja suositusten mukaisesti ja kokonaisvierasmäärän mukaan ratkaisut ovat hieman erilaiset. Aamiainen voi esimerkiksi joskus olla aamiaispussi, jonka voi ottaa mukaan ja syödä vaikka laiturilla omassa rauhassa.

Sisäänkirjautuminen klo 17.00-20.00.
Huoneiden luovutus aamulla klo 10.00 mennessä.

Myöhäisempi sisäänkirjautuminen klo 20.00-jälkeen ainoastaan erikseen sovittaessa ja siitä voidaan periä lisämaksu ajankohdasta riippuen.

 

Varaukset

Varauksia otetaan vastaan ​​vain puhelimitse +358 40 561 8278 / sähköpostitse  skargardsskolan.hkf@gmail.com tai paikan päällä.

 

Hinnat

Bed & Breakfast
Kahdenhengen huone: 85 euroa/yö (42,50 €/hlö)
Yhdenhengen huone: 65 €/yö
Kolmen hengen huone: 115 €/yö (38,33 €/hlö)
Perhehuone (4-5+): alk 140 €/yö
Lisävuoteita saatavilla tiettyihin suurempiin huoneisiin alkaen 25 euroa/hlö/yö.

Esimerkki: 5 henkilön huone 115+25+25=165 euroa

Myös suurempia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti saatavilla (3-8+ henkilölle), sekä perhehuoneita, joissa pienempiä lastenvuoteita.

Ottakaa toki yhteyttä, jos teillä on suurempi majoitustarve esimerkiksi ryhmälle. Meillä on kaiken kaikkiaan noin 150 petipaikkaa tiloissamme ja tarvittaessa sitäkin enemmän, jos otamme liikuntahallin massamajoituskäyttöön.

Mökkimajoitus (kork 4 hlö./mökki):
perusmaksu 60 euroa +15 euroa/hlö/yö

Esimerkki:
3 henkilöä 60+15+15+15=105 euroa (35 euroa/hlö)

Mökkiin ei voi majoittua enemmän kuin 4 henkilöä turvallisuussyistä.

Petivaatteet ja aamiainen sisältyvät hintaan kesäkaudella – muina aikoina kurssitoiminnasta riippuen.

 

Yleiset ehdot ja säännöt

Majoittumalla Saaristokoululle sitoudut noudattamaan yleisiä järjestyssääntöjä, jotka löytyvät Suomen järjestyslaista. Tämän lisäksi sitoudutte noudattamaan Saaristokoulun omia sääntöjä ja myös tiedottamaan kanssamatkustajianne näistä säännöistä.

Hiljaisuus vallitsee alueella ilta- ja yöaikaan klo 21.00-08.00.

Kotieläimiä voi tietyissä olosuhteissa tuoda mukanaan majoittumaan, mutta asiasta pitää aina sopia erikseen ennakkoon hyvissä ajoin ennen saapumista. Yleisiin tiloihin kotieläimiä ei saa tuoda.
Lisämaksuja voi tulla kyseeseen kotieläinten majoittumisen yhteydessä erityisen siivoustarpeen takia.

Tupakointi ei ole sallittu. Saaristokoulu on savuton alue.

Avotulen teko on kielletty. Tietyin ehdoin voi grilliin sytyttää tulen, mutta asiasta pitää aina sopia henkilökunnan kanssa.

Päihdyttävien aineiden nauttiminen on kielletty. Saaristokoulu on päihdeetön alue.

Muuten edellytämme vierailtamme hyvää yleistä käytöstä ja muiden vieraiden ja henkilökunnan kunnioittamista ja huomioon ottamista.