Saaristokoulu

Saaristokoulu sijaitsee Turunmaan saaristossa Houtskarin pääsaarella keskellä Saaristomerta. Olemme saavutettavissa maanteitse ympäri vuoden ja päivittäinen linja-autovuoro kulkee Turusta. Saariston rengastien varrella olemme keskivaiheilla, joten hyvä paikka pitää taukoa tai jopa yöpyä.

Olemme kurssi- ja majoituskeskus monipuolisella palvelulla.
Tarjoamme majoitusta ja ruokailua sekä myös ohjelmia jotka sopivat niin leirikouluille, rippileireille, urheiluleireille, lastenleireille kuin myös kokousvieraille jotka arvostavat hyvää palvelua keskellä maailman kauneinta saaristoa.

Järjestämme monenlaisia kursseja kuten metsästyskursseja, taidekursseja sekä valokuvauskursseja. Tutustukaa tarjontaamme ja ehkä kiinnostava kurssi löytyy juuri teille. 

Kesäkaudella tarjoamme Bed&Breakfast mummolan tyyliin. Majoitusta saatavilla myös muina aikoina.
Kysykää mielellään lisää!

Majoitus ja kokoustilat

Majoituskapasiteettimme on 152 petipaikkaa 52:ssa huoneissa viidessä eri rakennuksissa sekä useissa mökeissä, yhteiset suihkut ja WC:t ovat vain muutaman askeleen päässä majoitushuoneestasi. Puulämmitteisessä rantasaunassa voit nauttia auringonlaskusta ja ihailla näkymää kirkonkylän poukaman suuntaan.

Meillä on iso kokoustila (noin 80. henkilöä) sekä useampi pienempi kokoustila, kaikissa nykyaikaiset A/V-laitteet ja langaton nettiyhteys.

Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit

Järjestämme ryhmille monenlaisia aktiviteetteja toivomusten mukaan, m.m. perinnepurjehdusta, luontovaelluksia, saaristokulttuuria ja -elämyksiä. Käytöksessämme on oma monitoimihalli, joka taipuu monenlaiseen liikuntaan tai työskentelyyn ja myös moderni liikuntahalli 3km päässä, jossa esimerkiksi salibandy, lentopallo, koripallo ja tanssikin onnistuu.

Kevät ja syksy ovat mainio aika saada se ”oikein iso kala”, hauki, kuha, ahven, siika sekä meritaimen löytyy näiltä vesiltä. Meille voi majoittua ympäri vuoden.

Kaikki ruoka tehdään tuoreista raakaaineista ja käytämme mahdollisimman paljon lähituotettuja tuotteita. Kaikki leivät leivomme päivittäin.

Facebook Like Box

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!