Saaristokoulu

Saaristokoulu löytyy Houtskarista, Turunmaan saariston sydämmestä. Olemme kurssi- ja majoituskeskus monipuolisella palvelulla.
Tarjoamme majoitusta ja ruokailua sekä myös ohjelmia jotka sopivat niin leirikouluille, rippileireille, urheiluleireille, lastenleireille kuin myös kokousvieraille jotka arvostavat hyvää palvelua, ihanaa luontoa sekä loistavaa ruokaa. Järjestämme myös erilaisia kursseja kuten metsästyskursseja, taidekursseja sekä valokuvauskursseja.
Koko kesänä tarjoamme Bed&Breakfast mummolan tyyliin.

Majoitus ja kokoustilat

Majoituskapasiteettimme on 152 petipaikkaa 52:ssa huoneissa viidessä eri rakennuksissa sekä useissa mökeissä, yhteiset suihkut ja WC;t ovat vain muutaman askeleen päässä majoitushuoneestasi. Puulämmitteisessä rantasaunassa voit nauttia auringonlaskusta, myös sähkösauna löytyy yhdestä asuntolasta.

Meillä on iso kokoustila (noin 80. henkilöä) sekä useampi pienempi kokoustila, kaikissa on ilmainen WiFi.
Varaa käyntisi ja tule nauttimaan saaristosta.

Ohjelmapalvelut ja aktiviteetit

Järjestämme ryhmille perinnepurjehdusta, luonnonpolkua ( 5-7 km luonnossa ja vanhojen kylien läpi päättyen näköalapaikalle Borgberget), museokäynti ja kulttuuripolkukin onnistuu. Käytöksessämme on myös moderni liikuntahalli jossa salibändy, lentopallo, koripallo ja tanssi onnistuu.

Kevät ja syksy ovat mainio aika saada se ”oikein iso kala”, hauki, kuha, ahven, siika sekä meritaimen löytyy näiltä vesiltä. Majoitu meidän mökkeihin ja käytä meidän uutta palvelurakennusta suihkuineen.
Kaikki ruoka tehdään tuoreista raakaaineista ja käytämme mahdollisimman paljon lähituotettuja tuotteita. Kaikki leivät leivomme päivittäin. Haastavimmatkin dieetit keittiömme toteuttaa.

Facebook Like Box

Instagram

  • EnjoySummer@Houtskär
Rooms and cottages still available in late July and August at Skärgårdsskolan Saaristokoulu (The Archipelago School) 
#enbitavparadiset #palaparatiisia #houtskär #houtskari #skärgård #saaristo

Follow Me!