Sommarkurs i fotografering 1-7.7.2019

SOMMARKURS I FOTO

DOKUMENTÄR | PORTRÄTT | LANDSKAP

1-7.7.2019, Skärgårdsskolan, Houtskär

Är du intresserad att få ny inspiration och tips för hur du kunde utveckla dig själv som fotograf?

Fotografen Niklas Gerkman har i över 10 år fotograferat proffessionellt och även delat med sig av sina kunskaper och insikter på fotograferingskurser i huvudstadsregionen. Nu får vi honom till Skärgårdsskolan!
Kursen passar allt från nybörjare och långt hunna fotografer. Som bas för kursen har vi Niklas egna grundkurs i fotografering som anpassas enligt deltagarnas förhandskunskaper.
Niklas är egen stil är dokumentärisk – han dokumenterar samhället vi lever i. Det är också kursens kärna. Dessa olika delområden sys sedan ihop så att dom olika delarna stöder varandra. Niklas berättar om grunderna, ger en uppgift, senare går vi igenom bilder tillsammans och får återkoppling. Personlig handledning är också möjlig för dom som önskar. Vi håller en lagom takt så att deltagarna har tid på sej att fotografera en uppgift.

Utöver fotografering erbjuds en uppsjö av sommaraktiviteter vid sidan om som t.ex. segling, avkoppling i naturens ro och utflykter i närområdet, samt andra aktiviteter som stöder kursens innehåll. Kursen passar både svensk- och finskspråkiga med svenska som utbildningsspråk. Barn under 15 år bör ha en förälder eller annan bekant i bygden eller med på en annan kurs under samma vecka. Föräldrar och barn kan delta tillsammans i fotokursen eller som pensionatgäst på Skärgårdsskolan.

Kursavgiften 350 euro (inkl.moms) inkluderar hela programmet, inkvartering i dubbelrum och helpension (frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål). Inkvartering i singelrum +10 euro per natt.
Rabatterat pris för deltagare under 18 år (300 euro) och deltagare under 18 år i sällskap med deltagande vuxen (eller pensionatgäst) 250 euro.
Kursen inleds 1.7 klockan 13.00 och avslutas 7.7 klockan 13.00 med en gemensam lunch.

Begränsat antal platser, anmäl dig senast 31.5.

Anmälningar till info@skargardsskolan.fi eller telefon 040-5618278 (vardagar kl. 09 15).