Musikal 25.6-1.7.2018

Laddar Karta...

Datum/Tid
25.06.2018 - 01.07.2018
13:00 - 13:00

Plats
Skärgårdsskolan

Kategori(er)


Sommarkurs i musikal

Skärgårdsskolan, Houtskär 25.6-1.7.2018

Har du alltid drömt om att göra en djupdykning i musikalernas värld? Är du intresserad att träffa nya liksinnade människor och lära dig nya spännande saker och utmana dig själv? Nu finns chansen och under veckan efter midsommar samlas sångare på Skärgårdsskolan mitt i Åbolands skärgård för att under en intensiv kursvecka samlas kring ämnet musikal.
Som lärare fungerar Martin Segerstråle, som studerat Musical Direction and Coaching vid Royal Academy of Music i London 2015-2016 och avlade diplomexamina i kördirigering och pianospel vid Sibelius-Akademin våren 2015. Kursen går i huvudsak på svenska.

Under kusens lopp bekantar vi oss med musikaler av olika slag och studerar in en musikalrepertoar som utmynnar i en musikalafton på Skärgårdsskolans stora scen. Kursdeltagarna får möjlighet att bilda mindre och större ensembler och också goda möjligheter att utvecklas som musikalsolist, om man så önskar. En viss vana att sjunga i ensemble och kunskap att solfa är till nytta för kursdeltagaren. På basen av förhandsanmälningarna skickas kursens notmaterial ut så att deltagarna även hinner bekanta sig med repertoaren i förväg. Les Misérables och Candide figurerar garanterat i den gemensamma repertoaren men vi vill gärna även höra deltagarnas egna önskemål!

Kom och pröva dina musikalvingar i sommarsköna Houtskär!

Kursdeltagarna har fri tillgång till ett mångsidigt utbud av fritidsprogram som erbjuds på området, bl.a. allmogesegling, naturvandringar med guide och den berömda strandbastun med utsikt över Näsbyviken och solnedgången.
Kursen inleds 25.6 klockan 13.00 och avslutas 1.7 klockan 13.00 med en gemensam lunch.

KURSAVGIFT: 350 euro (inkl.moms.)  inkluderar undervisning och logi med helpension (logi i dubbelrum). För logi i enkelrum tillkommer 10 euro per natt.

ANMÄLNINGAR OCH TILLÄGGSUPPGIFTER: Sista anmälningsdag 31.5. Bindande anmälningar till info@skargardsskolan.fi eller telefon 040-5618278 (under kontorstid MÅ-FRE 9-15). Meddela gärna i samband med anmälan vilken stämma du sjunger, specialönskemål angående repertoar och eventuella specialdieter/allergier.

Vi ses i Houtskär!