Bed & Breakfast

Skärgårdsskolan ordnar förmånlig Bed & Breakfast ute på natusköna Houtskär. Vi ligger centralt i kyrkbyn Näsby, ca 400 meter till kyrkan, 600 meter till Näsby gästhamn och centrum, 250 meter till den allmänna simstranden.

Ut till oss kommer du enkelt både med bil, buss, båt, cykel eller varför inte vandrande till fots eller paddlande med kanot.

Bed & Breakfast i skolans rymliga internat med 1-2 personers rum samt även större familjerum. Gemensam WC/dusch i närheten av rummet.

Övernattningsstugorna är delade i två bostäder och i varje bostad ryms upp till fyra personer i två våningssängar. Eluttag, belysning och värme-element finns i stugorna.
Gemensam WC/dusch finns i de närbelägna byggnaderna.

Hos oss ingår alltid en mångsidig och närande frukost i priset och serveras i regel mellan klockan 8 och 9 i Skärgårdsskolans matsal.
Bäddset med handduk ingår i rumshyran.

Incheckning klockan 17.00-20.00. Senare incheckning efter klockan 20.00 möjlig enligt överenskommelse.
OBS! Sen incheckning bör alltid överenskommas separat och innebär en tilläggskostnad på 10-20 € / rum beroende på ankomsttid.

Utcheckning senast klockan 10.00. Sen utcheckning möjlig, men beroende på bokningsläget till en tilläggskostnad på 10-20 € / rum beroende på rumstyp och veckodag.

 

Priser

Bed & Breakfast
Dubbelrum: 85 € /natt (42,50 €/person)
Singelrum: 65 €/natt (65 € / rum)
Trebäddsrum:  115 € /natt (38,33 €/person)
Extrabäddar möjliga i vissa större rum, från +25 €/person/natt
Babysäng 10 €/natt

Även större rum (för 3-8+ personer) finns. Fråga gärna mera!

Stuginkvartering (max 4 pers./stuga):

Grundavgift 60 euro +15 euro/person/natt

Exempel:
3 personer =60+15+15+15=105 euro (35 euro per person)

OBS! Extrabäddar inte möjliga i stugorna.
4 personer är maxkapacitet.

Sängkläder och frukost ingår i priset!

Ta kontakt ifall du önskar få mera information!

 

Allmänna regler

Utöver allmän respekt och hänsyn mot andra gäster och personal så förbinder sig gästen att följa ordningslagen samt följande specifika regler vid inkvartering på Skärgårdsskolan. Genom att göra en bokning på Skärgårdsskolan försäkrar du att du har bekantat dig med reglerna och också informerat dina medresenärer om reglerna för inkvartering på Skärgårdsskolan.

Tystnad råder på området mellan klockan 21.00 och 08.00.

Husdjur kan tas med till övernattningsstället under vissa förutsättningar. Fråga alltid separat i samband med bokning ifall husdjur kan tas med. Husdjur får inte vistas i de allmänna utrymmena. Tilläggsavgifter kan tillkomma ifall särskild efterstädning behövs.

Rökning är förbjudet. Skärgårdsskolan är ett rökfritt område.

Alkohol och andra berusningsmedel är förbjudna att inta och tydligt berusade personer kan nekas tillträde. Skärgårdsskolan är ett rusfritt område.